• Gærum Skole
  • gaerumskole@frederikshavn.dk

Velkommen til Gærum Skoleafdeling

Birgit Bendtsen den 02-02-2016
    Så er ansættelsesproceduren for ansættelse af 2 familiekonsulenter til Integrationsafdelingen afsluttet.

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt følgende:

Charlotte Bang Pedersen, Frederikshavn – er uddannet pædagog og p.t. ansat på Nordstjerneskolen - 42 år. Starter den 15. februar 2016.

Natascha Gajhede, Skagen – er uddannet ergoterapeut og coach og p.t. ansat i Team Job og Mestring – 31 år. starter senest den 1. mart 2016.

Den fysiske placering bliver på Ravnshøj Skole, hvor de skal understøtte arbejdet i familierne med sammenhæng til Verdensklasserne og den gode skolestart/skolegang. Det betyder, at vi kommer til at afprøve et tættere samarbejde mellem skoleområdet og integration med medarbejdere tæt på børnenes hverdag og dermed familierne.

De bliver en del af det samlede integrationsteam med organisatorisk tilhørsforhold til Integrationsafdelingen.

Tag godt imod dem.